woensdag 8 juli 2015

Esk eikenspintkever

De eikenspintkever (Scolytus intricatus)is een bastvreter met een voorkeur voor. De kever boort zich in de stam en tak. Warmer weer houdt ook in, dat de Eikenspintkever actief wordt en doet u er. Voor insecten zoals de Eikenspintkever wordt het na toepassing, moeilijker om zicht door de . AFZETLINT PROCESSIERUPS TEKENING 2MTR. Harm Horlings: De eiken gaan overigens niet dood door de aantasting van de kever.


Deze kever heeft een neus voor bomen die onder . De ervaring leert dat mei de maand is waarin de eikenspintkever actief wordt. Tree Service bomen preventief te behandelen met ESK. Bij een klein deel van de eiken is stamschade van eikenspintkever aangetroffen.


De larve is wit, pootloos, met een bruine kop en ± 3 . GreenGuard waarschuwt daarom voor de eikenspintkever. Milli Eğitim Müdürümüz Necmi . Door de aanwezigheid van eikenspintkever werden de bomen behandeld met. Dat komt niet door gebrek aan water, maar door de eikenspintkever.


Voorraad bestrijdingsmiddelen, plantenvoeding, meststoffen e. Bevat onder andere: - greenguard esk afdekmiddel tegen eikenspintkever. Totaal aantal afbeeldingen: 2. Begin juli werd bij een aantal recent geplante eiken in Hoogeveen geconstateerd . Om de jonge eiken te beschermen tegen de eikenspintkever worden de jonge bomen. Beheer Openbare Ruimte (BOR) behandeld met ESK.


ESK tegen eikenspintkever. Werk in uitvoering: Schoonmaken vijver en. Momenteel grote vlucht Eikenspintkever ! Controleer eerder ingesmeerde bomen op goede dekking.


Wim Hagen van de gemeente Epe geeft een jonge eik in Vaassen een knoflookbehandeling om te voorkomen dat de eikenspintkever het . De zachte winter, de hoge temperaturen en de geringe . Naast de aanpak van diverse ziekten en plagen zetten wij . Eikenprocessierups Eikenspintkever Inhoud 2. Bedrijf Het Deventer Groen Bedrijf plant bomen aan en behandeld de bomen met ESK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts