dinsdag 21 juli 2015

Pu vloer krassen

Harde vloeren zijn krasbestendig , maar nooit 1 krasvast. Bij andere vloertypes zoals acrylaat gietvloeren of flexibele polyurethaan of PU - vloeren is die . Een polyurethaan vloer is vanwege zijn naadloze uitstraling bijzonder populair. De vloer blijft ondanks de sterke toplaag gevoelig voor krassen. Ontdek alle voordelen en prijzen van de polyurethaan vloer !

Om krassen zoveel mogelijk te voorkomen, is het belangrijk dat je . Elke harde vloer is gevoelig voor krassen. Echter is de ene gietvloer gevoeliger voor krassen dan de ander. Zoek je een gietvloer die, in vergelijk met andere . Vaak kun je zeggen dat de meest harde vloeren ook het snelst krassen. Dit zijn vaak epoxy en goedkopere en hardere polyurethaan gietvloeren. Beste, We overwegen om een PU - gietvloer te laten plaatsen in onze.


Tips om uw gietvloer schoon te maken en te onderhouden.

Kan ik ontstane krasjes wegpoetsen of polijsten? Heeft er iemand een pu vloer liggen? Pu gietvloer posts apr. PU gietvloer posts jun. Gietvloer 1-year after posts mrt.


Zand heeft een schurende werking en kan leiden tot lelijke krasvorming in de vloer. Het beste maak je gebruik . Wij zetten zes feiten en fabels over gietvloeren voor je op een rij. Maar een gietvloer in acrylaat en een gietvloer in polyurethaan zijn wel UV-bestendig.


Dit betekent echter niet dat de vloer geheel krasvrij is, want dat is geen enkele gietvloer. Polyurethaan is bovendien scheuroverbruggend door de elastische . Hierdoor kunnen er krassen ontstaan, bv als er veel zand in huis ligt, of als de . Omdat de epoxyvloer een hardere vloer is dan de polyurethaan gietvloer , is deze krasgevoeliger. Ook is het risico hoger dat de epoxyvloer eerder scheurt.


De gietvloer is inderdaad niet heel krasbestendig , maar dat ligt er ook aan hoe. De beste in zijn segment zijn Fleurit pu vloeren deze worden .

Een gietvloer van polyurethaan is de meest krasbestendige gietvloer , maar is nog wel gevoelig voor scherpe objecten. Het verslepen van objecten over de vloer. Ook de krasvorming is bij een PU - gietvloer een stuk minder tegenover andere harde vloeren zoals hout, beton, epoxy en zelfs stenen vloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts