maandag 13 juli 2015

Borden 28 cm

Deze 4-delige set Fez platte borden van CosyTrendy is een hedendaagse bijdrage tot het culinair paradijs. Wedgwood Vera Wang Venato Imperial dinerbord 28cm. Porselein borden met een doorsnede van cm. De borden hebben een versterkte randen voor een betere stootvastheid.


Verwerk je Scandinavische woonstijl tot in je servies met dit bord van HKliving.

Het bord heeft een mooie robuuste, onafgewerkte look en staat prachtig op tafel. Ontworpen door Isabelle Dieltiens, aan de . Levertijd: Wanneer op voorraad werkdag. Het bord is zeer dun en fijn, maar tegelijkertijd zeer goed bestand tegen stoten . Luxury-reeks van het merk Papillon.


Een geliefd product dat goed te combineren is met . De Borda servieslijn van Borralheira is gemaakt uit Terrastone, een nieuw revolutionair keramisch materiaal.

De serie in ontworpen door het Londense Studio . Wit rond bord met gave print. Bord met een doorsnede van cm. Uit de Ikat lijn van CosyTrendy. Nu in de aanbieding voor €95. Blauw bord met zwarte buitenkant, uit de Finesse lijn van CosyTrendy.


Laat je gerechten opvallen met dit elegante roze Coral Sea bord van Palmer. Dit vaatwasmachinebestendige bord heeft een diameter van cm. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Gratis verzending vanaf € 50. PLAT BORD 28CM JADE WIT COUPE ROSENTHAL Vergroot. De Leukste Kookwinkel van de Benelux.


Met hun roest een streling voor het oog . Product wordt per verkocht.

Totaalprijs: € 2incl. Pizza bord 28cm Porcelite. Porcelite is een vitrified hotelporselein met een witte kleurstelling.


Waarschuwing: Laatste items in . De bedrukking die op dit product geplaatst word is vaatwasser bestendig en krasvast. Hier door kunt u jaren van dit bedrukte artikel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts