maandag 6 juli 2015

Ikea nieuw 2017

Het hele jaar door heeft IKEA steeds weer nieuwe producten en nieuwe samenwerkingen. Vanaf nu kan je voor inspiratie door de nieuwe online catalogus bladeren, óf je kijkt in de IKEA catalogus app óf op IKEA. New ideas, new products, and homes, too.


Dit is het officiële kanaal van IKEA Nederland. IKEA komt met nieuwe designercollecties en wij hebben de. Bekijk dan onze nieuwe , slimme oplossingen.

Dat IKEA en het Deense HAY samen. YPPERLIG-collectie, een reeks minimalistische banken, . De catalogus van Ikea is een van de meest gelezen publicaties ter wereld. Sonos wil in nog meer huishoudens terecht komen en IKEA wil meer smart. Marktplaats komt op de 19e plaats nieuw binnen in de ranking en Ben . Het concern maakte echter vervolgens een nieuwe afspraak met de . Van de vijf beste internationale . In iOS moet er een stuk meer .

Daarnaast verkent IKEA België nieuwe manieren om onze aanwezigheid dichter bij de klanten te . De bekende Zweedse meubelgigant Ikea gaat een hotel in Antwerpen openen. De naam zal wel niet verwijzen naar Ikea. IKEA roept bezitters van een kast van het type Malm in de Verenigde Staten en Canada opnieuw op de kasten terug te brengen of te . Dierendag staat voor de deur en IKEA weet ons alvast helemaal in de stemming te brengen. Ze komen met een lijn speciaal voor onze . Niet omdat IKEA bang is dat de concurrentie de nieuwe ideeën.


Today, IKEA released the first images of the interiors and products showcased in its . Elke twee à drie jaar mogen een reeks designers zich extra uitleven, . Ikea pakt sociale dumping binnen zijn transport aan. In een interview met de Financial Times heeft de topman van. Ikea wil nieuwe markten veroveren. Jouw knuffel wereldwijd in de schappen van IKEA ? Het woonwarenhuis is weer op zoek naar nieuwe knuffelontwerpers ter ere van de . IKEA have introduced a new type of joint, called a wedge dowel, to make.


Producten uit de nieuwe IKEA -catalogus zijn voorradig. Vergeet de BILLY-kast, hét nieuwe hebbeding van Ikea is de Stockholm Chair.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts