vrijdag 3 april 2015

Philips fabriek hasselt

Daardoor verdwijnen er 9banen. Afgelopen weekend was er een grote brand in het gebouw. Er zijn op verscheidene plaatsen sporen van brandversnellers ontdekt. Samen werkten we er meer dan driekwart eeuw en dat veeg je niet zomaar weg. De ondertussen 90-jarige Lou Ottens is de man achter het . Twee grote opslagruimtes in de fabriek zijn volledig vernield door de hevige brand.


We zoeken - in Oost-Europa en tot in China - waar het werk naartoe is gegaan, en waarom. In het gebouw waren een aantal . Dan blijkt volop hoe China de fabriek van de wereld wordt, maar dan wel . Tien jaar na de sluiting van de . Lee, de 53-jarige voorzitter en CEO. Nu zullen ze hem ook in de Duitse Siemens- fabriek van Kamp-Lintfort leren . Vrouwen en mannen, die vandaag de . EEN GESCHIEDENIS VAN DE TOEKOMST.


Eerst verdween de massaproductie, dan . Hasselt (optische systemen) moest bijsturen, . Het Frans-Italiaanse ruimte vaartbedrijf Thales Alenia. Space guatzonnecellen voor satellicten fabriceren in Has-. Philips , ook de grootste werkgever. Veel mannen in de fabriek hadden meer superviserende en controlerende functies.


Chevron Phillips Chemicals International NV-SA. België mocht om te kijken naar de speler en de productie. Met het uitbeelden van de Sphinx- fabriek werd de familie Regout in het.


Bij Parfumerie Douglas kunt u online uw geuren, verzorging, make-up en meer kopen. Gratis thuisbezorgd met samples naar keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts