donderdag 2 april 2015

Nieuwe kijk in't jatstraat groningen

De straat loopt vanaf de Diepenring naar het Noorderplantsoen in de Hortusbuurt. Op een centrale stadslocatie met het groen om de . PARKEERPLAATSEN GRONINGEN HORTUSBUURT - NOORDERPLANTSOEN De huurprijs voor een parkeerplaats in deze mooie en pas gerenoveerde . Met eerlijke informatie over prijsontwikkeling en buurt. Parkeerplaats te huur: Huurprijs € 10- Per maand.


Nr met verdieping en onder. Een bijzonder en karakteristiek ruim stadshuis met veel mogelijkheden. Groningen in een grote stad met meer dan 200. De ligging is gunstig tussen de binnenstad en het Noorderplantsoen in. Uitstekend en modern afgewerkt appartement met uitpandige berging en terras op het zuiden.


Links de Kleine Leliestraat. Het appartement ligt op d. Op zoek naar een sfeervolle stadswoning op een bijzondere plek? Modern furnished apartment around the corner from the Noorderplantsoen.


Division: Entrance hall, spacious and bright living room with access to the courtyard. De kamer is gelegen op de begane gron in een . De woonruimte is gelegen op loopafstand van het centrum, noorderplantsoen, UMCG en het centraal Station, De woning is. Nieuwe Boteringestraat, Stadsgracht, Nieuwe Ebbingestraat, Loopende diep . Nieuwe-boog aan beide zijden tot de Jonkerenstraten boog, Driemolen-drift ,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts