woensdag 18 oktober 2017

Houten vloer polijsten

Als de houten vloer in je woning er niet al te mooi meer uitziet, kan je deze weer als nieuw krijgen door de vloer te laten polijsten. Uw houten vloer polijsten , oliën of opfrissen? U zult versteld staan van het resultaat.


En uw vloer kan er weer jaren tegen. Met alleen schuren en opnieuw in de . Werkwijze van het schuren, renoveren van uw parket- houten vloer.

Eduard Kelder Parketrenovaties. Door het schuren van het hout kan het zijn dat de verkleuring eruit geschuurd is. Polijsten is dat de vloer opgeschuurd wordt zodat alleen het teveel aan olie . Een met was behandelde parket of houten vloer bestaat vaak uit een. Floortec is expert in het schuren van houten vloeren en onze specialisten willen uw. Zodra het houten vloer schuren is gebeurd zullen we de vloer polijsten en . Marmer slijpen en polijsten.


Prachtige houten vloeren of een onderhouds vriendelijke laminaat of pvc vloer. Stofvrij parketvloer polijsten.

Uitgevoerd door Postmus parket. Instructies Woca lak ALMA PARKET. Parketvloer schuren, houten vloer polijsten. Vloeronderhoud van een parketvloer. Dat betekend echt de hele coating . Wij maken uw houten vloeren weer als nieuw.


Schuren van houten vloeren. Na jaren intensief gebruik is het opnieuw schuren en polijsten van uw parket nodig. Is uw houten vloer ook hoog toe aan een opknapbeurt of renovatie?


Dan kunt u kiezen uit verschillende methoden. In deze blog leggen we per . U kunt ervoor kiezen om de vloer zelf op te schuren en daarna af te werken met een laklaag of olie. En, dat zult u begrijpen, onderhoud is het behoud van uw houten vloer. Met het polijsten worden de nerven van het hout namelijk afgesloten. Hierna is de vloer verder te bewerken met het materiaal van uw keuze: olie of lak.


Meer uitstraling, meer gemak Hard Floor maakt uw houten vloer weer als nieuw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts