vrijdag 20 oktober 2017

Inox spoeltafel

INCL BTW EXCL VERZK NIEUW! Ophaalprijs WIJ VERZENDEN OOK! VRAAG VRIJBLIJVEND DE OFFERTE AAN Wij . De roestvrij stalen spoeltafels worden ook wel inox spoeltafels genoemd. Ontdek de spoeltafels en spoelbakken van Franke.


Van klassiek en stijlvol tot modern.

Bij Franke ontdekt u de juiste spoeltafel voor elke keuken. U heeft de keuze: een spoelbak of spoeltafel in roestvrij staal, SILGRANIT of keramiek. BLANCO biedt spoelbakken en spoeltafels aan in alle drie materialen,.


Ze moet niet alleen gebruiks- en onderhoudsvriendelijk zijn, ook design en vorm zijn belangrijk. Zorg ervoor dat je spoeltafel past bij je keukenwerkblad en werk . Je wil vermijden dat water na opdrogen doffe kalkranden achterlaat? Wrijf je inox spoeltafel na ieder gebruik goed droog met een textielvod of een papieren . Je hebt gekozen voor een tijdloze roestvrijstalen spoeltafel van Franke.


Onderhoudsproduct roestvrij staal of inox onderhouden Franke.

LUX, Opstelling=Inbouw, Afmeting-horizontaal=95 Afmeting-verticaal=50 Materiaal= Inox , Aantal . Werktafel inox plooibaar art. Met spoelbak en zonder aanrecht op voet. Reginox inox spoeltafel , inbouw, model: centurio r1. Dit betreft een nieuw product. RVS of INOX spoeltafels koop je bij XXLhoreca!


Klik hier en profiteer nu! Een spoeltafel is een zeer belangrijk onderdeel van de keuken en bepaalt. Bij Facq kan je kiezen tussen spoeltafels in inox , aardewerk en synthesemateriaal. Wij produceren alles in roestvast staal, inox , RVS- inox en aluminium voor de. RVS spoeltafel met dubbele spoelbak en onderplank 40x50xH25.


Spoeltafel met onderblad één bak en verlek voor vaatwasser. Bent u op zoek naar inox spoeltafel ? Dan biedt Asogem Equipment u de oplossing. De inox spoeltafels voor horeca en andere toepassingen zijn verkrijgbaar in . Inox wordt veruit het meeste gebruikt voor spoeltafels. Het is een sterk materiaal dat lang meegaat.


Geen overbodige luxe dus als je bedenkt dat spoeltafels.

Ostinox is producent van spoeltafels , spoeltafelbladen in inox voor professionele keukens en voedinsbedrijven. Wij leveren enkel aan groothandelars in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts