donderdag 19 oktober 2017

Autocleaning prijzen

Wat kost het om de auto te laten polijsten, poetsen, reinigen of shamponeren. Kosten voor het showroomklaar maken met voordelige tarieven en pakketten. Auto wassen met Glansprotector 2. Naspoelen met vlekvrij osmosewater. Hiervoor opteert u voor Voordeelpakket 4.

Deze prijzen gelden voor normale wagens. Vraag ook naar ons Voordeelpakket voor het reinigen van wagens voor . Op deze pagina vind je een overzicht van onze tarieven. Onderstaand de prijslijst met tarieven welke gelden voor particuliere klanten.


De prijzen zijn inclusief BTW. Voor een vrijblijvende persoonlijke offerte op maat klik hier. De Wasbeer Ring Roeselare.

De mogelijke behandelingen geven we hierbij aan en daar bij behorende vanaf prijzen. Pakket 1: Buitenkant zonder hoogglanspolijsten. Onze carcleaning prijzen zijn vanaf prijzen en worden gebaseerd op vervuiling . Turbo Car Cleaning heeft diverse pakketten waaruit gekozen kan worden. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en het bespreken van. Prijzen voor (auto) bedrijven zijn op aanvraag!


INTERIEUR Interieurreiniging VANAF € 900. Prijslijst Car Cleaning Geurts. Professionele car cleaning tegen betaalbare prijzen.


Wij hanteren speciale tarieven voor bedrijven met een groot aanbod. Haal en brengservice is ook mogelijk. Alle vanaf prijzen van onze diensten op een rij. Alleen de beste producten voor uw auto direct uit voorraad.


De volgende mensen gingen u. Alle prijzen bij Carcleaning Hikmat. Ontdek op deze website onze verschillende mogelijkheden en prijzen maak vervolgens een afspraak op basis van ons deskundig advies.

Wij verzorgen al meer dan jaar reconditionering voor voertuigen. Wat houdt car-detailling nu eigenlijk in? Wij brengen uw auto in een dusdanige nieuwstaat waardoor het lijkt of uw auto nieuw uit de garage komt.


Custom Car Cleaning besteedt de grootste zorg en aandacht om uw auto in showroomstaat te brengen en te houden. Daarbij staan wij garant voor een . Voor sommigen is een auto alleen maar een vervoermiddel. Maar voor veel mensen is een auto meer dan dat, Zij willen dat hij er perfect bij staat, . Wij werken voor autodealers en handelaren, maar natuurlijk ook voor particulieren.


Het adres als het gaat om het esthetisch onderhoud van uw auto in de omgeving van Delft. Hieronder vindt u onze tarieven autopoetsen. Om u optimaal van dienst te zijn hebben wij een aantal pakketten samengesteld.


Driessen Car Cleaning is een professioneel autopoetsbedrijf in Eindhoven en specialist voor het reinigen van uw auto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts