vrijdag 2 juni 2017

Landelijk huisje te koop

Aan de rand van Groningen landelijk gelegen, eenvoudig te renoveren half . Heel rustig en landelijk gelegen charmante ALLEENSTAANDE WONING op een totale. Huis te koop , unieke landelijke ligging in de Oude Kalevallei. Zeer verzorgde Bel-étage woning met gevels, landelijk ingericht en rustig gelegen op enkele stappen van.


Wie op zoek is naar rust en absolute stilte zal dit charmant, landelijk gelegen hoevetje te Leke (deelgemeente Diksmuide) zeker bevallen. Ziet u een leuk vrijstaand huis te koop staan?

Huizen en Kamers Huizen te koop Soort Woning: Vrijstaande woning Verwijder filters. Zoek een landelijk huis op locatie. Ontdek alle huizen te koop in provincie West-Vlaanderen op Zimmo.


Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gemiddelde vastgoedprijzen in de regio. Op deze pagina vindt u ons aanbod landelijk wonen. Bekijk alle huizen te koop in Provincie Gelderland op funda.


Specialist in landelijk en vrijstaand wonen op de VELUWE. Horebeke, Smisstraat en 4.

Uiterst rustig en landelijk gelegen veelzijdige eigendom bestaande uit een open bebouwing en een . Het kopen of verkopen van een woonboerderij of landelijk gelegen woning is een. Een specialisme dat wij door onze agrarische achtergrond in huis hebben. Wij zijn vaak als één van de eersten op de hoogte van objecten die te koop.


TE KOOP LANDELIJKE WONING (4) . Te koop aangeboden: Mooi vrijstaand woonhuis in het pittoreske Grootschermer. Type object, Woonhuis, landhuis , vrijstaande woning. Veel woongenot en woonplezier in een mooie landelijke omgeving! Of is een woonboerderij aan de rand van de stad juist jouw droomhuis ? Woonhuis Paardenweg - Kraggenburg (Kraggenburg landelijk gebied) . Noordzeestraat - Utrecht . Keizer Vastgoed is de makelaar uit Sint Annaparochie, Friesland met diverse landelijke woningen te koop en te huur!


Landelijk wonen in Friesland? Vind het beste aanbod voor de zoekopdracht woning landelijk gelegen. Hieslum, Friesland - Te Huur - Eengezinswoning - 1m² - kamers.


Kamer Huis Middenweg Middenbeemster. Wij kopen , verkopen en taxeren uw woonboerderij.

Heeft u plannen om uw woonboerderij of landelijk gelegen woning te verkopen? Op Secondhomeguide vindt u duizenden huizen te koop !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts