woensdag 7 juni 2017

Lutterzand activiteiten

Arrangementen- activiteiten voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, families, bruidsparen en kinderen. Dat geeft mogelijkheden voor diverse activiteiten ! Langs de Dinkel, over de . Wandelen, fietsen, kanoën, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en familieuitjes. Vanaf ons Restaurant zijn diverse activiteiten mogelijk.


Bijvoorbeeld op de fiets of mountainbike.

Vervoer, koffieontvangst, activiteiten , maaltij drankjes, prijsuitreiking en vervoer. Het lutterzand is een 7hectare groot natuurgebied. Geweldig om een keer door deze mooie omgeving te lopen, met name het stuk langs de rivier is zeer mooi, ook van kinderen is dit een leuke plek. Deze week volop leuke activiteiten in de gemeente Losser. De route is ongeveer kilometer lang.


De wandeling voert langs de . Landgoed Twente Fair is een fair, met verrassende exposanten, boeiende demonstraties, afwisselende workshops en avontuurlijke activiteiten. Verder is er heel veel aandacht voor leuke activiteiten als huifkartochten, . Lutterzand Express De Lutte, woensdag.

Als echte piraten gaan de kids op pad. Onderweg scannen ze QR-codes met de tablet voor de nodige . Van deze activiteiten kom je gegarandeerd met een grote glimlach terug. Financiële steun activiteiten ter bevordering gemeenschap. De Stuifzandroute is grotendeels dezelfde route als de kortere Dinkelroute, met een extra lus over een mooi stuifzandterrein in Twente. Meer weten over mijn activiteiten ? Op zes hectare natuurterrein, met de stands, activiteiten en demonstraties.


Wat is mooier dan in absolute stilte het mooie Twentse landschap van bovenaf te aanschouwen? En het mooiste: u hoeft er niet voor op. Er zijn activiteiten , voorstellingen en Twentse streekproducten. Ook de meiden houden zich graag met deze activiteiten bezig. Route Arboretum 6km, aanlooplengte km.


Route tussen Hellehond en Mauritsbrug km. Tevens zijn in het lutterzand. De beschrijving van deze activiteit is door Go Kids aangeleverd. De top-uitstapjes, meer dan activiteiten , verhalen en beoordelingen. Diverse activiteiten en proeverijen.


Prachtig saksisch Los Hoes. Vergaderen, trouwlocatie of feestlocatie.

Gelegen aan het water, het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts