woensdag 28 juni 2017

Duitse tv programma's gemist

Ik wil graag in het Duits tv kijken maar wel via een soort van uitzending gemist maar dan in het Duits, is daar ook een site voor? Met MediathekView, een tip van F. Peet, kunt u moeiteloos de archieven van allerlei . ARD is een samenwerkingsverband van de Duitse openbare regionale omroepen en de Duitse wereldomroep Deutsche Welle. Het wordt dus ook wel Das .

Gemiste programma ´s van alle tv -kanalen op een rij. Uitzendingen van de afgelopen week . Klik hier voor meer informatie. Even snel het journaal terugkijken? Of die leuke serie waarvoor je gisteravond geen tijd had?


Bekijk hier welke providers HD-kwaliteit, Programma Gemist , Begin Gemist of een TV App. Duitse publieke zender met nieuws, sport en amusement.

Op zondag september is bij NDR het programma Schlager, die Sie. RTL en SBS- groep hebben bepaald dat Programma gemist en Begin gemist niet gratis zijn. Zenderlijst activeren: druk tijdens tv kijken op de blauwe knop.


De NPO zendt de Duitse serie Bad Banks seizoen met Barry Atsma in de. Let wel op: online zie je de serie in de originele Duitse versie, op NPO komt een. Dit zijn de deelnemers van het realityprogramma Wereldreis op Wielen.


Programma van omroep Max waarin Sybrand Niessen mensen gaat volgen die dromen van. Droomhuis Gezocht gemist ? Een uitzending gemist van een RTLprogramma ? Cobra is een Duitse politieserie bij RTL4. Koffietijd is een dagelijkse televisiemagazine bij RTL4. NPO, RTL en SBS voor maar €95.


Grootste aanbod uitzending gemist van . Ook voor programma gemist , de beste films en live online tv bent u hier op het. Gevarieerde programma's op SBS6. Kijk programma's terug met TV Gemist.

Nederlandse en Vlaamse televisie , wereldwijd. Via de TV -gids kan je een programma dat je gemist hebt, of opnieuw wil . Op dit moment is er geen TV Gemist voor buitenlandse zenders. De Duitse privéklinieken claimen dat ze betere testen en. Deense tv -presentatoren testen op Lyme, met . Om als slechthorende tv , films of theatervoorstellingen te kunnen volgen kan je gebruikmaken van.


Duitsland ARD en WDR ( Duits), 150.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts