maandag 26 juni 2017

Keramische kraan repareren

Opent u de kraan in slag, dan werkt deze kraan doormiddel van keramische schijven. Dit is belangrijk om te weten, om de kraan te kunnen repareren. Een lekkende keramische kraan repareren begint met het afsluiten van de hoofdkraan. Dan moet de knop van de kraan af.


Repareren lekkende keramische kraan. Wanneer de kraan lekt dien je eerst de hoofdkraan af te sluiten en laat u het resterende water uit de .

Er bestaan geen onderdelen om een binnenwerk met keramische schijven te repareren : bij een lek moet u het volledige binnenwerk van de kraan vervangen. Onze keramische keukenkraan van jaar oud lekt. Spring naar Een keramische schijfkraan repareren - Vervangingsset voor kogelkraan. Kijk eerst of de kraan te repareren is. Bestaat deze uit keramische schijven of uit kraanleertjes.


Keramische schijven in keukenkranen. In de video hiernaast zie je hoe Klusser Erik een kraan met keramische schijven repareert. Dankzij deze Technische tips videos van Hansgrohe, leert u in enkele.


Dan kunt u de kraan bovendelen vervangen.

Een keramische kraan die drupt wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een kraasje oid op een van de schijven. Dit heb ik me laten vertellen. Lekkende keramische kraan - binnenwerk vervangen nov. Herder te helpen met de reparatie van een stroeflopende kraan. Dit soort kranen gebruikt een keramische schijf, voor de menging van koud en warm.


Kranen zijn voorzien van een binnenwerk met rubber afdichting of keramische afdichting. Rubber afdichting: Bij een rubber afdichting heeft de knop een lange . Draai de kraan dicht tijdens het tandenpoetsen en repareer een lekkende kraan. Lees hier hoe je de sierhuls netjes losdraait en hoe je het kraanleertje vervangt.


Verwijder ook meteen eventuele kalkaanslag. De loodgieter kan deze snel repareren! Onze loodgieter is expert in het repareren en vervangen van uw lekkende kraan , zowel een keramische keukenkraan die lekt als één met een kraanleertje. Met enkele simpele ingrepen kun je dit eenvoudig zelf oplossen.


In dit stappenplan zie je hoe je dat aanpakt, een lekkende kraan repareren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts