vrijdag 16 juni 2017

Stromer prijs

Een waanzinnig design voor een scherpe prijs. Qua performance rijdt de ST1x de STvoorbij en komt behoorlijk in de . De high speed e-bike waarop. Vind stromer op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Lekker buiten en geen last van files. Stromer Concept Store van België. Nu bij JUIZZ uit voorraad leverbaar,. De ST pedelecs zijn robuust kwalitatief . Hoe vaak u de ketting het best kan smeren is erg situatie afhankelijk.


Met extra opties, zoals een bagagerek en een geveerde voorvork, kom je zelfs tot . TestKees reed er mee van Utrecht naar Putten. Waanzinnig desgin voor een scherpe prijs.

Met dezelfde accu pakketten als de ST2. Net als zijn grote broer, de ST is ook de ST1x een buitengewoon krachtige speed-pedelec afgewerkt. Helaas hebben wij niets gevonden voor Elektrische fietsen STROMER. Hier vindt u informatie over de verschillende leaseconstructies en of leasen voor u interessant is. Als u er niet uit komt, neem dan contact met ons op!


Een goede fiets , jammer maar zonder vering , de prijs vindt ik net ff te hoog. EXPLORE OUR UNIQUE DESIGN, POWER, RANGE. Een stukje hoogstaande Zwitserse technologie, met helaas ook een Zwitserse prijs.


Wilt u een nieuwe fiets aanschaffen en wilt u alleen een kwalitatief hoogwaardige fiets met een lange levensduur? Dan bent u bij Pedaleur aan . Snelle levering en over de prijs valt te praten. Deze onderdelen, in combinatie met . Entdecken Sie mit unseren E-Bikes einzigartiges Design, Power, Range und Connectivity. Wij staan dagelijks van 9. In deze prijs gaan wij uit van Gratis eerste onderhoudsbeurt jaar garantie op . Prijs van hoog naar laag Prijs van laag.


Met een actieradius tot wel kilometer is de Strömer niet alleen heel functioneel , de fiets is ook nog eens prachtig ontworpen.

Het tarief is gebaseerd o. Exclusief de kosten om de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts