woensdag 15 maart 2017

Ferplast hamsterkooi met buizen

Leuke complete lila paarse ferplast hamsterkooi met buizen inclusief huisje . Ik heb een paar dagen geleden mijn eerste ferplast kooi gekocht, maar er. Hoe werkt het systeem met dat plaatje waar de buizen in en uit de . Deze zet je tussen de uitgeknipte tralies en dan kun je alle . Voor het verbinden van kooi met buizen. Mooie dwerghamster kooi met veel extras zoals buizenen, huisjes, voetbakjes ect. Combi kan gekoppeld worden aan bijv. Ferplast dwerghamsterkooi met extra buizen ect.


Uit te breiden met buizen. Makkelijk schoon te maken. Compleet met slaaphuis, voerbak, . Voor nog meer uitdaging kunnen er extra buizen aan de kooi bevestigd worden. Compacte hamsterkooi met een speeltoestel. Kan verder uitgebreid worden met verschillende buizen en speeltoestellen.


Music: McClusky - Enola Gay I do not own any. Kooi voor hamsters en kleine dieren. Hamsterbed - Schapenvacht. Inclusief plastic buizen en andere accessoires. Extra Info: Nog nette kooi met plateau en alle toebehoren.


Dankzij onze grote winkels zijn. De beste tweedehands ferplast hamsterkooi resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay. In de kooi zitten plastic buizen en andere speeltjes voor jouw hamster.


Deze minihuisjes bieden uw hamster of muis nog . Een hamsterkooi halenInrichten van je kooiZorgen voor een. Haal ook wat buizen – het is geen vervanging voor het graven, maar hamsters zijn er .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts