vrijdag 31 maart 2017

Industriele bakstenen muur

The Flagstone Company verkoopt ook industriële Steenstrips van baksteen (met beperkte dikte). U kunt zelf een bijzondere oude bakstenen muur maken . Maar helaas is dit niet in elk huis mogelijk. Oude industriële bakstenen muren voor in huis.


Voor in de slaapkamer, woonkamer, badkamer, gang of keuken.

Een bakstenen muur in huis is stoer, modieus en helemaal on trend. Je geeft jouw interieur zo gelijk een industriële uitstraling. Authentieke oude steenstrips, - industriele baksteen muur ! Een oude industriële bakstenen muur in uw woonkamer!


Originele oude industriele steenstrips, gezaagd uit de bakstenen van oude villas etc. Die werden gesloopt, zijn een blikvang voor keuken, . Een industriele stenen muur hoort gewoon bij de wooninrichting. Het zou te gek zijn om de bestaande mooie industriele muren weg te stoppen .

Wil jij jouw woonkamer of keuken een stoere, industriële uitstraling geven? Ga dan eens voor een ruwe bakstenen muur ! Bakstenen muren zijn helemaal hot, vooral als het gaat om echte originele rauwe bakstenen muren. Iedereen die de mogelijkheid heeft om de . Verven zorgt ervoor dat een bakstenen binnenmuur bij elk interieur gaat passen, ook als dit interieur geen industriële stijl heeft. Industrieel interieur muur.


Wil jij graag een stoere, industriële look in je interieur toepassen? Tegenwoordig zie je steeds meer opengewerkte bakstenen muren in. Verliefd geworden op bakstenen muren uit industriële interieurs, maar geen zin om te verbouwen of slopen? Het stoere uiterlijk van de industriële slaapkamer kan al vertrekken van een.


Kale bakstenen muren zijn een trend en zien er fantastisch uit in een industriële. Wij geven drie prachtige . Ik kan je zeggen het ópperen van mijn . Begin dit jaar werd ik benaderd door een vroegere klasgenoot uit mijn middelbare schooltijd. Of ik een oude stenen muur kon naschilderen op . De industriële stijl is een stijl die niet aan poespas doet. Heb je nu geen ruwe bakstenen muur in je huis, dan zijn er tegenwoordig ook heel .

Van sommige trends kunnen wij maar geen genoeg krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts