donderdag 23 maart 2017

Mintgroene hanglamp

Industriële hanglamp uitgevoerd in een trendy, mint groene kleur. Bestel Groene hanglampen van de beste merken eenvoudig online! Koop of Verkoop mintgroen op Marktplaats. EGLO hanglamp Carlton is een mintgroene draadlamp.


De lamp wordt gekenmerkt door een vintage stijl. Deze lamp is geschikt voor lichtbronnen tot maximaal .

Verschillende geschikte materialen bij elkaar, de hanglamp Maple biedt het allemaal in één! De vrolijke mintgroene kap, het bijzondere hout-element en tot slot . Een bijzondere mix van materialen, de hanglamp Oak heeft het allemaal! Een strakke mintgroene kap gecombineerd met een hout-element en helemaal . Deze mintgroene hanglamp is van het merk home sweet home.


Nog steeds heel basic en stoer maar dan in een zacht tintje mintgroen , . Originele Bauhaus lampen - fabriekslampen en hanglampen Bauhaus bij Brocantiek de Linde! Garantietermijn, maanden. Met deze Mica Domani hanglamp haal je zeker iets unieks in huis.

Het klassieke design met de moderne mintgroene kleur maakt deze hanglamp speciaal. Bij KARWEI vind je vele soorten stijlvolle soorten hanglampen. Groot, van glas, trendy designs, bekijk hier ons volledige assortiment. Een mix van materialen en vloeiende vormen, de hanglamp Pine heeft het allemaal!


Een aluminium mintgroene kap gecombineerd met hout, een bijzonder. Op zoek naar een hanglamp voor boven de eettafel? Hanglamp met vogels, net echt! Praxis heeft die en nog veel meer hanglampen in het uitgebreide lampenassortiment. Een Mintgroene Babykamer maken?


Mooie moderne hanglamp in mintgroene kleur. De kap is gemaakt van porselein. Ophangen is eenvoudig en de schroeven met pluggen worden meegeleverd.


Maak kans op deze mintgroene hanglamp van de Handelsfabriek. Deze hanglamp heeft een diameter van 30cm is vervaardigd uit een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts