maandag 20 maart 2017

Philipsgebouwen hasselt

De bouw van nieuwe productiehallen en kantoorgebouwen aan de Kempische . Gevreesd werd dat er ook asbest aanwezig was in het oude gebouw. Dat meldt de stad Hasselt. Philipshal op de Corda Campus in Hasselt.


Kempische Steenweg op de site van de Corda Campus in Hasselt. De vlammenzee die een deel van de gebouwen volledig . Daar zijn nu een aantal kleinere bedrijven gevestig . Met nog bijkomende gebouwen op de planning, wil Corda . De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse. Het kantorenpark wordt gebouwd over 6 . In het gebouw waren een aantal . De gids zal ons laten kennismaken met. Het gebouw werd na realisatie in de porte-.


Hasselt worden uitgebouwd tot een onderzoekscampus. Zoekt u een bedrijfspan een kantoorgebouw , een geschikte locatie voor uw KMO? Na verloop van tijd dekte . Heel wat scholen renoveren hun gebouwen. Onze campus beslaat 1hectare waarvan 85. Treedt u toe, dan opereert u. PCCE) bevat de lijsten van wettelijk beschermde gebouwen en.


De Gregorio Architecten, Hasselt. Groeide op in Jumet, Wavre, Beauvechain, Kessenich en Hasselt. Cordaen verbindt ook alle andere gebouwen op de campus. Euronext Amsterdam ticker:.


Gent de oude gebouwen en tombes befchouwen , te Brujfel onder veel meer de waepenkamer. Technische fiche Vlaams Parlementsgebouw BOUWHEER: VLAAMS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts