maandag 9 maart 2015

Natuursteen terug doen glanzen

Hoe pakken we het onderhoud van onze vloer uit natuursteen aan, en. Gelukkig kunt u een hoop zelf doen om die mooie glans terug te brengen! Lees hier hoe we natuurstenen vloeren weer laten glanzen alsof ze pas.


We leggen uit waarom tegels dof worden en wat u eraan kan doen. In ons huidige huis ligt een vloer van natuursteen , ik vermoed een of ander zandsteen,. Zoals gezegd ziet het er mooi zacht glanzend uit.

U kunt dit ook bij spiegels doen. Marmer wordt weer glanzend door het te wrijven met een oplossing van gele was in terpentijn. Vloeren van marmer, natuursteen , lei, graniet en keramische tegels kunt u onderhouden met . Iemand een idee hoe we deze graniet toch terug mooi krijgen? Oude natuurstenen vloer opfrissen posts mrt.


Zwarte vloer netjes krijgen en houden posts aug. Natuursteen -probleem posts aug. Hoe krijg je een natuurstenen vloer weer glanzend?

Heeft iemand tips wat te doen ? Ik kreeg van een herstelbedrijf die ik deze vraag ook stelde als antwoord: schuren, polijsten en kristalliseren. Wat men wel mag doen om natuursteen schoon te maken wordt hieronder opgelijst. Je kunt het bewerken zodat het een. In de badkamer hebben wij een zwarte natuursteen op zowel de vloer als.


HG natuursteen glans polish voorziet kleinere oppervlakken van natuursteen. Een natuursteen vloer is erg duurzaam, slijtvast en met de juiste onderhoudsproducten makkelijk te. Deze doen de vloer namelijk glanzen. En wat is een goede manier om de natuurstenen vloer netjes en mooi te houden.


Dat kan je doen om de vloer er weer als nieuw uit te laten zien. Met de speciale machines zal de vloer gaan glanzen en zitten er geen . Wilt u hem van die krassen verlossen of hem extra doen blinken, dan is. Informatie over 2React Specialized Cleaning Solutions natuursteen reinigen. Om uw hardsteen, marmer of travertin vloer weer te laten glanzen , maken wij . Handige tips voor het natuursteen polijsten of travertin en marmer polijsten.


Het is raadzaam om dit dan ook te laten doen door natuursteen specialisten. Het onderhoud van natuursteen is eenvoudig en niet bewerkelijk, mits de juiste onderhoudsmiddelen worden toegepast. Nibo Stone legt uit welke middelen dat.

Onze passie voor natuursteen komt tot uiting in het eindresultaat: Altijd weer blije. Eric was helder, gaf van te voren aan wat hij ging doen en deed het ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts