dinsdag 17 maart 2015

Apothekerskast vintage zwart

Vind apothekerskast vintage op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Diverse modellen met veel of minder glas, strakke varianten of meer retro -stijl, smal of deurs.


Naast de ijzeren apothekerskasten hebben we ook houten . De Apotheek en laboratorium kasten hebben wij in verschillende soorten en maten. Reserveren niet mogelijk bij dit .

Dokterskast, apothekerskast , vintage , industrieel design. Op te hangen (inclusief zwarte ophangijzers). IKEA hack: deze apothekerskast met vintage look maak je helemaal zelf.


Een praktische en stijlvolle apothekerskast voor in huis. Stoere dokterskast uit de Classic-Line in de kleur Cream White Industriële kast, dokterskast of laboratoriumkast. De kasten uit de Classic-Line . Helaas hebben wij niets gevonden voor apothekerskast vintage.


Heeft je interieur ernstig behoefte aan een vintage -injectie?

Pak die dokterspuit en injecteer een flinke dosis stijl met een apothekerskast. Op zoek naar een oude apothekerskast , vintage ziekenhuiskast of stoere medicijnkast? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Berg je spullen op in deze prachtige apothekerskast met vintage uitstraling van Xenos.


Iedereen gelooft je meteen als je dat zegt van deze hippe, zwarte metalen kast Otis. Dit is de perfecte stoere, industriële, vintage apothekerskast. NL voor vintage , industrieel brocante en landelijke meubels! Deze zwart metalen kast, Otis, is net zo mooi als een oude apothekerskast. Deze vintage vitrinekast met glazen deurtjes.


Apothekerskast ladekast archiefkast dressoir. Bamboe salontafel vintage glazen salontafel. Brabantia tafel oranje tafel vintage keukentafel. Vintage voetbankje in zwart kunstleder.


De kleur is zwart en de kast is door geschuurd op de naden. Teun vakkenkast xl zwart 120cm. Naast landelijke, industriele en lifestyle meubelen vindt je er ook vintage en retro kasten.


Een vintage apothekerskast in een modern jasje.

De Remedy heeft een industriële uitstraling en geeft karakter aan elk interieur. Antieke werkbank, keukenmatch, i-kook sittar vintage te koop. Bakkersrek Provence Zwart.


Het portret bestaat uit de kleuren turquoise, grijs, bruin, zwart en sienna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts