dinsdag 1 september 2015

Dossierkast met slot

Vind archiefkast met slot op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Piranha BOWFIN Dossierkast – Antraciet – Zwart – Bureau-extensie - PC 4g.


Al je documenten en ringmappen kunnen in een archiefkast makkelijk opgeslagen worden. Berg het op achter slot en grendel.

Sommige hebben een slot , dat is wel zo handig. De meeste archiefkasten en dossierkasten zijn goedgekeurd voor . De kasten zijn namelijk uitgevoerd met een speciale epoxylaag. De afsluitbare kasten zijn uiteraard voorzien van een slot. Het soort slot kan per kast verschillen. Een overzichtelijk een netjes kantoor?


Met een kantoorkast of archiefkast zorgt u voor een opgeruimde werkplek.

Klantendossiers, jaaradministratie of facturen: . Kies voor een van de draaideurkasten met slot , of wellicht de roldeurkasten in het formaat waar u naar op zoek bent. Wilt u een folderkast met onderkast . De roldeuren lopen op een rails die is gemonteerd onderaan de kast. De laden van een hangmappenkast zijn centraal afsluitbaar met een slot en hebben . OSBY kantoormeubelen heeft een ruim aanbod van bureaus, bureaustoelen, ladeblokken, draaideurkasten, roldeurkasten, vitrines, vergaderstoelen, . Grijze plaatstalen dossierkast voor hangmappen. Voorzien van laden en slot ( met sleutel).


Heeft aan de bovenzijde een paar plaatsen waar de … Prijs o. Daarnaast kunt u de kast gemakkelijk open laten staan, zodat u direct bij de inhoud kunt. De kast is afsluitbaar met een stevig slot waar twee sleutels worden. JM Bruneau is dé Specialist in Dossierkasten voor Hangmappen en meer! Monoblok archiefkast Pro laden voor hangmappen aluminium.


De archiefkast met slot sluit u eenvoudig af, zodat u er verschillende documenten in kunt bewaren. Zowel de archiefkast op kantoor als de archiefkast voor thuis .

Als groothandelaar en importeur van onder andere hang en sluitwerk, sleutelmachines sleutels en . Wij verkopen 7producten van PDC vanaf 3. Bij het snel openen van een archiefkast is er iets fout gegaan. De deur ging wel open maar de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts