dinsdag 29 september 2015

Edelstenen kopen eindhoven

De Steenarend ligt in strijp-s, de creatieve wijk van Eindhoven. De kunstzinnige omgeving heeft ons gestimuleerd om kunstwerken met . Wij bieden een grote keuze edelstenen en mineralen uit de hele wereld aan, met . Wij nodigen je daarom dan ook van harte uit voor een bezoek aan onze winkel aan de Hoogstraat 1in Eindhoven. Hier vindt u het adres van onze winkel.

Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De Telefoongids . Edelstenen en mineralen in Eindhoven. De slijperij vormt het hart van de Steenaren hier krijgen ruwe stenen hun vorm en functie. Meditatie kussens worden gesorteerd geleverd. Aroma juweel in Chakra stijl met echte edelstenen en te vullen met eigen parfum of olie.


Ons assortiment cadeau artikelen bestaat o. Hier is een slijperij, een winkel en een museum te vinden.

In de slijperij zie je de meester aan het werk! NitaGems alle kennis in huis op het gebied van handgemaakte sieraden, edelstenen en mineralen. Ki-Therapiestenen Webshop voor online bestellen van edelstenen en mineralen.


Ontbrekend: eindhoven Vind edelstenen en mineralen in Mineralen en Fossielen. Koop of Verkoop edelstenen en mineralen op Marktplaats. Bewonder de collectie ruwe stenen , fossielen, schelpen en zilveren sieraden met.


De Internationale Mineralenbeurs is de grootste schitterende verzamelbeurs van Nederland op het gebied van (edel) stenen , fossielen en mineralen. Welkom bij Gaia Zilveratelier. Handgemaakte sieraden naar eigen ontwerp van.


Leuke Steen-Art schilderijtjes . Goldberg juweliers is dé vintage juwelier in de regio Eindhoven en omstreken. Een klein familiebedrijf met meer dan jaar ervaring in de inkoop en verkoop . Ontdek de fascinerende wereld van fossielen, mineralen, kristallen en edelstenen. Bent u op zoek naar een leuke middag uit, een leerzaam arrangement voor . Gouden ring armband ketting horloge kopen of verkopen?

Mineralen, sierstenen en kristallen bedrijven uit de regio Eindhoven gezocht? Ik wil je graag laten kennismaken met de bijzondere wereld van kristallen en edelstenen. In mijn praktijk kristalhelder zoeken we voor jou een passende steen. Winkel waar je de mooiste sieraden en edelstenen kunt bezichtigen en eventueel kopen. Producten voor zowel beginners als gevorderden!


Simpel: halen jullie de stenen op beurzen, bij BM of bij Alma Hebben jullie andere handelaren en zo ja. Vandaar dat we er ook naar streven om een zo groot mogelijk gedeelte van ons assortiment volgens de principes van Fair Trade in te kopen. Spring naar Eindhoven - Naast een groot assortiment stenen zijn er ook Keltische sieraden en wat beeldjes van o. Timeless treasures geelgouden collier (42cm).


Maje Right enkele oorsteker met halfedelsteen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts