maandag 21 september 2015

Modern interieur met hout

Wil je je woning een modern interieur geven maar ben je nog op zoek naar goede ideeën? Hout - en kleuraccenten zorgen daarbij voor extra karakter. Een modern interieur kan overal toegepast worden: in de slaapkamer, keuken,. Moderne materialen zijn: staal, beton, hout en steen.


Meestal is het kleurenpalet: wit, grijs en zwart, licht hout zien we ook vaak voorbij komen. Woning IJburg: moderne Woonkamer door MG Interieurarchitectuur BNI.

Hout is tegenwoordig de onbetwiste eyecatcher in een modern interieur. Plannen voor een make-over? De strakke lijnen en texturen van een moderne inrichting worden gecombineerd met de natuurlijke warmte van hout , stoffen en decoratiematerialen. Maar ook zij met een modern of zelfs strak interieur kunnen hout in hun interieur.


Strak landelijk wonen wordt getypeerd door moderne lijnen. Doe hier inspiratie op voor een modern interieur. Ook (donker) hout is een mooie toevoeging om meer warmte in huis te halen.


Architecte Laura Alvarez toverde een klein, oud appartement om in een strak modern interieur met gezellige toetsen van hout.

Kijk binnen in dit sfeervolle moderne interieur met rijke details. Het appartment bevat veel natuurlijke elementen, zoals hout en steen. Inspiratie: maak je interieur modern met wat retro! Het huis is in een modern jasje gestoken, maar we kunnen het wel gezellig en. Het terugkomen van hout zorgt voor eenheid in de woning.


In deze tijd is het de trend om fluweel ook in een modern interieur te. Een functionele vlakke vloer in de vorm van laminaat, vinyl of hout is een . Kijk maar mee naar dit landelijk modern interieur. Met deze tips creëer jij een landelijk interieur met een moderne touch, zodat je. Een goed begin is een houten vloer en ook een stoere houten . Daarnaast vind ik zelf dat hout.


Door de woning te ontdoen van prullaria en overbodige spullen geef je hem zuurstof. Meerderheid kiest voor een strak en modern interieur. Deze moderne L-vormige woning is afgewerkt met hout en crepi en baadt in het licht met de grote ramen.


Het interieur is strak met een open inrichting. Verschillende materialen (stoer hout , glanzend metaal en warm linnen) vormen samen . Deze combinatie kun je toevoegen in een modern maar ook in een landelijk interieur dus voor ieder wat wils! Hout is ontzettend makkelijk te combineren in een huidig landelijk, industrieel of modern interieur.

Een belangrijke tip hierbij is dat je niet moet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts