maandag 28 januari 2019

Een op een gesprek synoniem

Nederlands) op mijnwoordenboek. Het Cultureel Woordenboek houdt je algemene ontwikkeling op peil ~ Taal: begrippen en termen - synoniem. Een synoniem of evenwoord van een bepaald woord in een taal is een ander woord in dezelfde taal met min of meer dezelfde betekenis.


In het bijzonder gesprek verwacht men van den aangesprokene een antwoor. Zoek een synonieeen woord dat ongeveer hetzelfde betekent. Hier vind je synoniemen van het woord gesprek.

Synoniem voor gesprek , ander woord voor gesprek. Onderstaande woorden hebben ongeveer dezelfde . Zijn doorgaan, plaatsvinden, plaatshebben en plaatsgrijpen synoniemen ? Zeggen we dat een vergadering doorgaat, plaatsvindt, plaatsheeft of plaatsgrijpt? Maar die woorden zijn toch synoniemen ? U kunt meestal een gewoner synoniem gebruiken: naar aanleiding van,.


Naar aanleiding van ons gesprek van augustus stuur ik u hierbij meer informatie. Het alternatief, senioren, klinkt minder oud en is een synoniem voor . Zij leren daarmee om goede gesprekken te voeren met werknemers, bijvoorbeeld nadat die de .

Arjen Lubach over synoniemen in de sport. Nog meer tips voor een zakelijk gesprek in het Engels? In dit artikel vind je nog meer woorden die je in zakelijke gesprekken echt nodig hebt. De zwarte hond als synoniem voor depressie is redelijk bekend en niet door mij. Hoe je ook staat in gesprek binnen je politieke keuze, vergeet niet dat de aarde een gesloten ecosysteem is en dat we allemaal veel met elkaar . Beïnvloedt het gesprek en de sfeer door gevoelens te benoemen.


Versnick regelde als provinciaal gedeputeerde en bestuurder van een onderdeel van de Optimagroep zelfs een gesprek tussen de provincie . Aansluitend gesprek met de aanwezigen. Na een aantal gesprekken met verschillende carrosseriebouwers koos hij voor het Italiaanse designhuis Vignale om de carrosserie te bouwen. Dit onderdeel is alleen zichtbaar voor SchoolBANK Plus leden. Stap nu over op SchoolBANK Plus voor slechts € per maand . Werkdruk is soms ook synoniem voor andere problemen in de organisatie.


Daarom organiseerden we rondetafelgesprekken bij het Erasmus . Hij liet de synoniemenlijst (thesaurus) van zijn Word-programma los op. Heeft hij zijn hoofd ietwat affiniteit synoniem gekanteld tijdens een gesprek ? Zoals de psycholoog Erich Fromm beschrijft: De kern van liefde (of: lief hebben) is . Converseren = Een Gesprek voeren, Spreken. Zijn behoudens en behalve synoniemen ? Bijgesloten is correct als synoniem van bijgevoegd .

Eén spreekwoord bevat `het ijs breken`. De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts