woensdag 30 januari 2019

Bouwkraan engels

TU-Delft-Hydraulic- Engineering-Glossary. Voorbeeldzinnen met ` bouwkraan `. Vertaal gratis jouw teksten naar o. Hieronder vind je de vertalingen van het woord bouwkraan in de meest populaire talen. Nederlands, Engels , Duits, Frans,.

Het woord bouwkraan is bekend in onze database, echter hebben wij hiervoor nog geen vertaling van nederlands naar engels. Armstong in Newcastle upon. Een torenkraan (ook werfkraan of bouwkraan genoemd) bestaat uit een mast . Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen.


Een zeer in het oog springende activiteit betrof de plaatsing van de bouwkraan in de stationshal. Spelling en grammatica controleren. Bedienbare Bouwkraan met emmer en hijs plaat. Batterijen exclusief, X AA - .

In de haven van Lauwersoog is zondagochtend een bouwkraan weggezakt en in het water beland. De kraan stond er vanwege de verlenging . Alle communicatie verloopt in het Engels , omdat hier zoveel Polen werken. Soms versta ik er amper wat van.


Engels , VIII, p, Eindhoven University of Technology, Faculty of Electrical. Je doet de voorbereidingen voor de metsers. Je zet stellingen, maakt mortel, dient de metsers en doet de opkuis van de werf. Er is gekozen voor staalplaat-betonvloeren, omdat hierdoor een derde bouwkraan kon worden uitgespaard.


Doordat de bundels staalplaten zeer snel kunnen . Een pdf van de brochure is momenteel enkel in het Engels of in het Frans beschikbaar. Oorspronkelijk verschenen in het Engels in: C. Verhelst Machines verhuurt, verkoopt en geeft service bij bouwliften, . Trainingen op maat mogelijk. De politie kreeg vrijdagochtend vroeg de melding dat vanaf een bouwterrein in Naaldwijk een bouwkraan was . U staat in voor het herstel en onderhoud van bouwkranen , bouwliften en.


Deze woorden beginnen met ` bouwkraan `. BOUWKRAAN Geen resultaten gevonden in de encyclopedie.

Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek. Crane Hotel Faralda in Amsterdam is gevestigd in een voormalige havenkraan ( meter hoog) op de NDSM-Werf. Deze mooie bouwdoos is erkend educatief materiaal. Deze set bevat meer dan 9onderdelen en wordt . Red Cycling Products Compact Air minipomp - Breed aanbod - Snel, voordelig en eenvoudig online bestellen - Doordeweeks voor 16u besteld? ZA katten grot kleed JUL.


Het was de kant waar bouwkranen het stadsbeeld beheersten of waar je meer. De vrouw bij de receptie sprak geen Engels. Bouwkranen staken omhoog in een melkachtige lucht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts