maandag 6 augustus 2018

Ongeluk bij drachten

Bestelbus uitgebrand en meerdere autoruiten kapot gegooid op de Jade in Drachten. Omrop Fryslân is ook te vinden op: . Een 35-jarige man uit Drachten is zaterdagnacht overleden na een vermoedelijk eenzijdige aanrijding op Stationsweg bij de Jumbo in zijn . Bij een brand in een woning aan de Handwerkerszijde in Drachten zijn. Motorrijder komt om het leven na eenzijdig ongeluk in Drachten.

Het ongeluk gebeurde op de . Het laatste 112-gerelateerde nieuws uit Drachten , waaronder berichten van de. De koningin reageerde dezelfde. Maandagavond is een bestuurder van een Audi Aom het leven gekomen nadat hij op de.


Verkeer kon zaterdagochtend een tijd lang niet over de Abij Drachten. Een 37-jarige Zwollenaar is door de politie aangehouden nadat hij vanmiddag betrokken was bij een. Bij een dodelijk ongeval bij Epe is een inwoner van Drachten om het leven gekomen.


Daar gebeurde woensdagochtend een ongeluk.

Een 40-jarige automobilist uit Drachten is vanmorgen op de Aom het leven gekomen. Zijn auto raakte op het traject tussen . AM - replies retweets 0 . Vind hier al het nieuws over ongelukken. DRACHTEN – Op de Vogelzang in Drachten kwamen donderdagmiddag omstreeks 17.


UPDATE: de weg is weer vrij. Een 30-jarige militair uit Drachten heeft vier maanden militaire detentie en een voorwaardelijke rijontzegging van twee jaar opgelegd gekregen . Door een eenzijdig ongeval bij Leeuwarden is de Wâldwei (N31) vanuit Drachten dicht. Gisteren 16:48:Lees meer . Het verkeer wordt via de op- en afrit omgeleid.


Brandweer naar De Wier in Drachten vanwege verkeersongeval. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden rond half tien opgeroepen voor het ongeluk. De N3van Drachten richting Beilen . DRACHTEN - Een 49-jarige motorrijder uit Drachten is donderdagmiddag bij een eenzijdig ongeval op de Noorderhogeweg in zijn woonplaats . Door toedoen van een ander letselschade opgelopen in Drachten ? Een ongeluk met letselschade kan een grote impact op uw leven hebben.


EINDHOVEN - Philips heeft per ongeluk dertien mensen van de vestiging in het Friese Drachten een ontslagbrief gestuurd.

Drachten - Op de Currielaan in Drachten is dinsdagmiddag omstreeks 17:uur een tractor gekanteld met aanhanger. DRACHTEN – Dinsdagmiddag rond vijf uur kantelde een tractor met een aanhanger vol kuilbalen op de Curielaan op bedrijventerrein Azeven. Drachten – Een 49-jarige motorrijder uit Drachten is donderdagmiddag bij een eenzijdig ongeval op de Noorderhogeweg in zijn woonplaats . Auto kwam op spoor terecht, politie doet onderzoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts