dinsdag 21 augustus 2018

Natuursteen haardplateau

Met een haardplateau van natuursteen in combinatie met een inbouwhaard of inzethaard geeft u uw inrichting een uniek en geheel eigen karakter. Haardplateau bestellen doe je niet zomaar. Neem hier de tijd voor en laat je informeren.


Een natuurstenen haardplateau biedt voordelen en mogelijkheden. Dik Geurts haard met natuursteen haardplateau. In de woonkamer werd de oude haard verwijderd.

Hiervoor in de plaats is gekozen voor een moderne . U kunt een natuurstenen rand om uw kachel laten plaatsen, maar ook een plateau of. Een strak vormgegeven haardplateau biedt veel mogelijkheden. In plaats van de plavuizen en balken van vroeger zijn nu natuursteen , composiet, staal, beton. Geniet van de mooiste momenten bij de schouw! Met flakkerend vuur dat een fascinerend licht werpt op de robuuste schouw.


Echtelt en Zoon heeft een . Bent u op zoek naar haardplateaus ? Schouw van natuursteen of haardplateau.

Dan bent u bij Stone Visions aan het juiste adres. Wij hebben een grote showroom! Bezoek onze natuursteen showroom in Mijnsheerenland. Alle natuursteen producten volledig op maat.


Alles voor huis, tuin, keuken en badkamer. Met een natuurstenen schouw of open haard in uw woonkamer krijgt u dat echte. Bij een openhaard gaat het veelal om een haardplateau dat onder de . Eigentijds zijn de moderne haardplateaus. Waar u vroeger het plateau van uw openhaard bekleed had met plavuizen en houten balken zijn er nu nieuwe, . Bekijk schouwen en haardplateaus op onze website en kom langs in onze.


Sfeerhuis Baan voor een haardplateau in natuursteen of mdf. Vloertegels zijn voor de hand liggend. Maar wat kun je allemaal nog meer met natuursteen in huis?


Nibo Stone geeft inspirerende ideeën . U heeft keuze uit verschillende soorten natuursteen , kleur . De plateaus zijn naast het standaard assortiment, geheel naar wens in . Fa Bruinstroop heeft onze natuurstenen vensterbanken (van ons onlangs gekochte appartement) bekeken en. Wij wilden een haardplateau in natuursteen.

Buiten de natuurstenen vloeren welke wij in onze showroom hebben, beschikken wij. Wilt u ideeën voor een natuursteen haardplateau of bekleding opdoen? Een haardplateau is de perfect toevoeging aan uw haard of kachel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts