donderdag 2 augustus 2018

Braadslede horeca

Braadslede koop je voordelig online op Horecagrootkeukenshop. Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument! Wij verkopen braadsledes van het merk Saro en Bartscher. Wilt u voordelig een braadslede kopen kijk dan op HorecaVoordeelshop. Een braadslede koop je online bij XXLhoreca.


Professionele braadsledes bestellen met een levertijd vanaf uur!

Gemakkelijk en snel braadpannen of braadsledes bestellen welke uit voorraad leverbaar. Bestel direct snel, voordelig en gemakkelijk online bij Goos Horeca ! Wij leveren braadsledes van diverse merken in verschillende uitvoeringen en formaten. Ideaal om grote hoeveelheden vlees, gevogelte of wild in te braden. Gratis verzending en levering binnen - uur. Voor horeca die veel capaciteit nodig heeft.


Met een horeca braadslede kunt u in grote aantallen en energiezuinig gerechten klaarmaken. Horeca benodigdheden bestel je eenvoudig online in horeca webshop. Ovenschaal en braadslede online kopen bij HorecaRama.

Bekijk hier ons professionele ovenschalen en braadsledes. Koop of Verkoop braadslede op Marktplaats. De braadslede is de absolute koning in de ( horeca -) keuken als het gaat om braden en bakken.


Deze aantrekkelijke en duurzame braadslede zal jaren meegaan en zorgt voor geweldige resultaten. Catering Equipment for restaurants, bars and all other catering establishments. Snelle levertijd en grote voorraad onderdelen voor . Staat u op het punt te investeren in . Meer ruimte om te ondernemen. Voorkom morsen en bereidt groenten en vlees tot in perfectie met deze aluminium braadslede van Vogue.


Omdat de braadslede gemaakt is van hoge kwaliteit . De kantelbare braadslede van de 900- lijn zijn ontwikkeld voor het snel bereiden van grote hoeveelheden gerechten met een zo laag mogelijk energieverbruik. De leverancier voor de horeca voor duizenden catering . Hier koopt of leaset u goedkoop de beste horeca apparatuur voor in uw. Kantelbare braadslede elektrisch - 7pro kooklijn. Horeca apparatuur en horeca meubilair webshop van Horé Plaza. Nieuw en tweedehans horeca apparatuur.


Vogue aluminium braadslede 61cm K427. Beschikbaarheid: Op voorraad. Aluminium voorzien van geïntegreerde grepen.

Kuip 720x450xh2mm, oppervlakte dm kipmechanisme met een handmatige .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts