maandag 3 juli 2017

Brabantia pureestamper

Laat groenten en aardappelen zien wie de baas is met deze pureestamper ! Brabantia Profile Pureestamper - Matt Steel. Geen aardappel ontkomt aan de pureerkracht van de . Een handzame pureestamper waar geen enkele aardappel aan ontkomt. Als Nederlander moet je gewoon een kwalitatieve pureestamper in je bezit hebben. We staan tenslotte bekend om de heerlijke stamppotten en daar heb je toch .

Aardappels, groenten en zelfs het appeltje dat je altijd door de rode kool . Vergelijk goedkope Pureestampers uit de nieuwste collectie en bestel direct de beste aanbieding! Gemaakt van naadloos edelstaal, hygienisch en makkelijk te reinigen. Naadloos, hygienisch en makkelijk te reinigen. Afgeronde vorm in veerkrachtig kunststof.


Functionele, duurzame delen van hoogwaardig, hittebestendig nylon . Ook dit merk vind u bij Oosterik. Afbeeldingen zijn een zo waarheidsgetrouw mogelijke weergave . Door de afgeronde vorm in.

Je kan Pureestamper producten kopen. Beschikbaarheid: In voorraad. Voor uur bestel zelfde dag verzonden. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Een compleet overzicht van alle aanbiedingen van supermarkten vindt u op . Gebruiksgemak Gemakkelijk te reinigen. Vaatwasmachinebestendig Bijpassend ophangrek . Ideaal om een grote hoeveelheid aardappelen, groenten etc. Bekijk de prijzen door in te loggen.


Wit kunststof handvat met rvs ophangoog. Toevoegen aan winkelwagen. Wees de eerste om dit product te waarderen.


De pureestamper is gemakkelijk te gebruiken dankzij zijn stevige greep in kunststof. De stamper kan worden opgehangen dankzij het handige ophangoog en is . Dit zorgt er niet alleen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts