woensdag 12 juli 2017

Toilet stucen ipv betegelen

Het waterdicht laten stucen van uw badkamer in plaats van betegelen in uw nieuwbouwwoning of bestaande renovatiewoning zorgt er voor dat . Een badkamer laten stucen is een stuk hygiënischer dan betegelen van de badkamerwanden. Lees de mogelijkheden van waterdicht stucen in de badkamer. Je kan je badkamer dus stucen in plaats van betegelen.


Badkamer laten stucen - THOMAS GASPERSZ thomas.

Rondom tot het plafond betegelen met grote matte witte tegels en een dunne voeg. Werd mij afgeraden maar ik ben van mooi ipv praktisch. Ik heb in een huurwoning gewoond waar slechts de vloer was getegeld en de muur was gestuct. Mijn voorkeur zou zijn om de muur ook voor een . De kosten voor het stucen van een toilet bereken je door het aantal vierkante meters op te tellen bij het benodigde materiaal en het uurloon.


Als je toch wilt stucen en niet wilt betegelen dan goed laten adviseren door. Gewoon de muren stucen en dan schilderen met een verf die ook .

Naast het betegelen van de badkamer bestaat stucwerk ook uit een van de opties om je badkamer af te werken. Betonnen look in de badkamer? Lees hier alle voordelen van stucen in de badkamer, een alternatief voor badkamertegels. Wij hebben gekozen om alles te betegelen.


ZcBOvzFg ▶ 0:jul. Geüpload door eve-tegelwerken. Should Be in Front of a Toilet ? Bathroom Remodeling - Duration: 1:39. Vaak raden we aan om de ruimte in douche zelf wel te betegelen.


Er zijn verschillende redenen om de badkamer te stucen ipv te betegelen. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan als u het toilet wilt laten stukadoren door. Wanneer alle tegels in de badkamerruimte of toilet nog goed stevig vast zitten ( kloptest) dan is het mogelijk om er direct overheen te stuccen . De badkamer stucen is de nieuwste trend op het gebied van stucwerk. Het is hygiënisch, origineel en biedt een stijlvol alternatief voor betegelen.


Gemiddeld kost het stucen van de badkamer € 1- € 1per m2.

Ben je van plan om meerdere ruimtes te stucen in plaats van alleen de badkamer? Lees op Mijnkluswijzer hoe je zelf de muur in de badkamer, keuken of toilet betegeld. Stel dat de te betegelen muur zeer vettig is, dan kunt u in plaats van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts