woensdag 26 juli 2017

Werkblad spiegelen

Met dit werkblad leren jouw leerlingen werken met coördinaten en spiegelen in . Werkblad waarmee leerlingen oefenen rond spiegelingen. Ze kleuren de figuren die elkaars spiegelbeeld zijn en ze tekenen zelf ook het spiegelbeeld van een . Spiegelen is niet voor elk kind makkelijk om te doen, maar is wel een goede oefening. Als je op internet zoekt naar werkbladen vind je niet altijd eenvoudige .

Rekenspellen: werkblad spiegelen. Teken elk figuur in spiegelbeeld na. De werkbladen zijn gratis voor gebruik op scholen en voor privégebruik.


Met behulp van het raster is het eenvoudig om de figuren te spiegelen. Als leerkracht kunt u de werkbladen gebruiken om het lesmateriaal in basisonderwijs. Om een spiegelbeeld te kunnen tekenen, is het belangrijk dat je eerst een aantal dingen weet.


Op het werkblad staat een afbeelding.

Hierop tekenen jullie het . Kijk goed naar jezelf in de spiegel. Zijn je rechter en linker helft van je gezicht precies gelijk? Unsubscribe from Kim Schut? We spiegelen punt ‐ in de lijn waarop alle punten liggen waarvan de tweede coördinaat gelijk is aan. Geef in het assenstelsel op je werkblad het punt aan.


Aom de celinhoud in Cell Avan Sheetnaar een ander werkblad te spiegelen. Maar dit artikel biedt veel gemakkelijkere en handigere manieren om cellen . Ter aanvulling kan je de leerlingen ook een werkblad laten maken of een eenvoudige. Sommenmaker (zelf oefenbladen maken).


Spiegelactiviteiten voor kleuters om het spiegelen bij kleuters aan te bieden. Werkbladen kun je ook inzetten om het spiegelen te oefenen. Tool om vormen te maken en deze te spiegelen.


Oefenen met plattegronden, hoogtegetallen, aanzichten, spiegelen ! Op de website hebben we allerlei werkbladen en materialen voor in het basisonderwijs.

This Pin was discovered by Dorit Auer. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Descubre (¡y guarda!) tus propios Pines en Pinterest.


Digitale opdracht Spiegelen ☐ Score :. OPDRACHT Spiegel de woorden. Bij een dergelijke rondgespiegelde taart .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts