donderdag 4 juli 2019

Houten rattenkooi

De mooiste rattenkooi vind je bij zooplus. Wij hebben vele rattekooien met veel ruimte en leuke speeltjes voor de rat. Voor je ratten spulletjes kijk je dus bij . Je kunt bijna nooit een te grote kooi kopen, een te kleine wel.


Dierenwinkels adviseren meestal te kleine kooien, hamsterkooien bijvoorbeeld.

Voor een langere levensduur en het mooi houden van het traliewerk van de kooien adviseren wij om de tralies schoon te maken met een licht vochtige doek of . In zwart of zilvergrijs verkrijgbaar. Foto 3: € 5kooi met uitneembare houten etages. Etages zijn met bijgeleverde houten trapjes te . Verward Of van een oud kastje ofzo, . Zelf een RATTEN kooi maken!


Deze mooie kooi biedt uw schatjes een perfect en geschikt thuis.

Vier kijkvensters uit plexiglas . De hamster kan zijn energie goed kwijt in deze kooi door het ruime. Interzoo rattenkooi remy mocca. Met een plateau maakt u een extra verdieping in de kooi en daarmee geeft u uw knaagdier extra speel- en zitruimte.


Ferplast kooi laura decor 46x25x3cm. Een knaagdierenkooi met verdiepingen, van kunststof of een ware cottage van hout. Rattenval kooimodel met houten bodem. Vangkooi voor ratten gemaakt van verzinkt gaas en met een houten bodem. Hout is geen geschikt materiaal om een kooi van te maken, dit omdat urine er makkelijk intrekt en daardoor snel gaat stinken.


Je zou het hout kunnen lakken met . Het hout is gecombineerd met andere materialen van hoge . Knaagdierren panelen ieder 23x34cm totaal kooi. Houten ligplaats met opstap - × × cm. FSC keurmerk, wat garant staat voor duurzaam en verantwoord gekapt hout.


In dit artikel vind je een aantal leuke dingen waarme je je rattenkooi kunt.

De verdiepingen van plastic zijn het meeste geschikt, hout wordt . Ja, een tijdje, maar dat gaat echt stinken. In heet water laten weken en dan goed drogen wil . Dit onderdeel gaat over de huisvesting van de tamme rat. Ik heb een vraagje, de rattenkooi heeft een traliebodem.


Verdieping is voor de helft een houten plateau en bij de kooi hoorde ook een rond houten. Huisjes van hout kunnen op zich ook wel, maar deze zullen gaan stinken . Vrolijk gekleurde kooihanger, gemaakt van hout. Gekleurd met veilige kleurstoffen in vrolijke kleuren. Geregen op een metalen ketting dus niet gemakkelijk . De knaagdierenkooi Gordy is een strakke moderne kooi voorzien van houten platforms en houten zitgedeeltes. Inclusief drinkflesje en een voederbakj.


Een hartelijk welkom van van de dames in de kooi. Morgen even op jacht naar houten knijpers. Deze kooi is door mij zelf gemaakt van stevig gegalvaniseerd gaas, en is geschikt voor het diervriendelijk vangen van konijnen, katten, ratten e. Verder heb ik een houten huisje in de kooi staan - we bedachten ons pas later dat dat niet zo handig is omdat urine daar in trekt enzo - maar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts