dinsdag 30 juli 2019

Beton cire vloer badkamer

Ben je op zoek naar een hippe vloer met betonlook dan is beton cire vast iets voor jou. Goed toepasbaar in vochtige ruimtes ( badkamer ). Een ijzersterke vloer , onderhoudsvriendelijk, stoer én mooi. Als je dat wenst, dan is een betonstuc vloer , ook wel beton cire genoem . Een wand of vloer van Beton Cire is water- en slijtvast en krasbestendig.

Betonlook badkamer , een stoere strakke industriele wandafwerking. Afwerken van uw Beton Cire Badkamer vloeren , wanden en ombouw. Overweeg je om beton cire te plaatsen?


Info over de kosten, werkwijze en voorbeelden van beton cire in de keuken en badkamer vind je hier. Met beton cire kan je bijna elk oppervlak een ruwe betonlook geven. Hieronder wordt de combinatie met Beton Ciré kort beschreven.


Van badkamers tot vloeren en van aanrechtbladen tot eettafels, het wordt overal in verwerkt.

Met Beton Ciré creëer u naast de unieke contrasten ook gemak. De wanden willen we dan beton Ciré in een lichte kleur. De achterwand van onze badkamer is bijna . Gietvloer Garant is specialist is het aanbrengen van Beton Ciré. Wilt u beton cire in uw badkamer en wilt u hier meer over te weten komen?


Om de werking tegen te gaan van uw beton cire wand of vloer hebben wij enkele . Het is zelfs mogelijk om het in de . Voor de afwerking van uw . Een houten vloer als ondergrond is niet mogelijk. Hoeveel kleuren Béton ciré Pro zijn er? Het plaatsen van beton ciré , woonbeton of een betonlook gietvloer is een.


Ook heeft Bruizt een speciale waterdichte formule voor in de badkamer en douche. Beton - ciré is van oorsprong een uit Frankrijk afkomstige betonstuc, de. Ideaal voor de wanden en vloer van uw badkamer , douche.


Speciale badkamer van beton cire en de benedenverdieping betonvloeren.

Géén bevuiling van de tegelvoegen meer doordat Beton Cire een naadloze. Beton Ciré geeft dat unieke gevoel, een huiselijke sfeer en persoonlijkheid aan. Wordt deze vloer ook gegoten zoals polybeton? Dit type vloer staat bekend onder vele namen, Microtopping, beton - ciré , tadelakt wordt er ook . Betonlook, woonbeton, het is niet meer weg te denken uit het interieur van nu.


Een betonlook badkamer is duurzaam, elegant en waterdicht. Van vloeren tot aanrechtbladen, van kookeiland tot badkamermuur : Beton Ciré is. Beton cire voor uw badkamer uit laten voeren door onze Stukadoor betekent kiezen. Waar Tadelakt uit Marokko afkomstig is, is Beton Cire afkomstig uit Frankrijk.


Ook bieden wij vloeren van Beton Cire , zowel voor badkamers of een mooie . In eerste instantie is het Beton - Ciré voornamelijk toegepast in de stukadoorswereld met name voor wandafwerkingen, zoals in badkamers en natte ruimtes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts