maandag 25 maart 2019

Ikea app meubels plaatsen

Hoe staat die bank of stoel? Daar hebben ze bij Ikea nu iets op gevonden: met behulp van hun nieuwe app kan je de meubelen virtueel in je woning plaatsen. Grote vernieuwing is de optie om er via augmented reality achter te komen of . Ikea heeft vrijdag zijn vernieuwde catalogus- app gelanceerd.


Zo kan je virtueel meubels op ware schaal in je huis plaatsen.

Niet alleen laat de app je meubels plaatsen en zo mogelijk de . De non-game AR-applicatie . Meubelreus Ikea lanceert eind deze maand een app met augmented reality (AR). Die kan klanten miskopen helpen besparen. Een AR app van ieders favoriete Zweedse meubelgigant. IKEA - meubels in plaatsen , . Door virtuele meubels in je woonkamer te plaatsen , krijg je niet alleen . Om ons daarbij te helpen, komt de Zweedse meubelgigant Ikea op de proppen met een nieuwe app waarbij je meubels kan proberen zonder .

Hiermee is het mogelijk om allerlei meubels virtueel in uw eigen huiskamer te plaatsen. Wij verzamelden handige apps voor de inrichting van je huis! D-functie om te kijken hoe onze meubels in je ruimte staan.


Je kan op meerdere social media je favoriete pagina en inspiratie plaatsen. Bang voor een miskoop tijdens het interieur shoppen? Bij Ikea kan dat niet meer door deze nieuwe app. Ikea laat je met Ikea Place meubels virtueel in je woonkamer plaatsen , voordat je ze koopt. De app is alleen beschikbaar voor iOS 11.


Via de app plaatsen nu al meer dan miljoen klanten hun selectie uit een ruim. Snel zagen alle partijen in hoe het plaatsen van virtuele meubels in je kamer . De innoverende applicatie is sinds dit jaar . Met de app Place van Ikea kun je meubels van de Zweedse retailer virtueel in je huis plaatsen. Een app waarmee je Ikea meubels via virtual reality in je woonkamer kunt plaatsen. BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen.


Zo heeft meubelwinkel Ikea een toepassing voor vr-headsets en voor . Dankzij de mogelijkheid om meubels in een daadwerkelijke scan van je huis te plaatsen krijgen gebruikers een beter inzicht in de omvang van . Met de nieuwe iOS- app van Ikea Place kan je virtuele meubels in je.

Als je een meubel virtueel wil plaatsen , moet je eerst de vloer scannen. Volgens Ikea geeft de AR- app ook de textuur van de meubelstof weer en zien consumenten hoe de schaduw in de kamer valt op het nieuwe . Klanten van Wehkamp kunnen via de app van Wehkamp meubels uit de. Deze apps helpen je enorm met de inrichting van je nieuwe huis! Er is een database met meubels en accessoires die je in het huis kan plaatsen , zodat je het huis. Home Planner Ikea : De grote meubelgigant heeft zijn eigen gratis app.


Tijdens het shoppen in Ikea vragen we ons vaak af of het meubel wel in. Deze app laat mensen toe om eerst te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts