vrijdag 21 september 2018

Boerenwoonhuis te koop zuid limburg

Op deze pagina worden de te koop staande woonboerderij aangeboden gelegen in de Parkstad Limburg. Vind wat je zoekt voor de beste prijs: koopwoningen in provincie limburg. Intro: TE KOOP : Bolderstraat te Riemst Belgie Net over de grens van Maastricht. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht limburg boerderij schuur, met prijzen vanaf € 239.


Sfeervol boerenwoonhuis met grote schuur en huisweide, grenzend aan landerijen.

Omschrijving Te koop : Karakteristieke, rietgedekte woonboerderij met garage en schuur gelegen. Bekijk alle woonboerderijen te koop in Provincie Limburg op funda. Limburg is een prachtige provincie, waar u meer dan voldoende de ruimte heeft en waar het landelijk wonen een bijzondere betekenis heeft.


Biedt uw boerderij te koop aan via Klement2. Als u altijd al heeft gedroomd over het leven op een echte boerderij, koop dan een boerderij via Klement2. Huis te koop : Kelderstraat 1 Stein (provincie Limburg ). Elke dag nieuwe woonboerderijen te koop in provincie Limburg.


Het grootste aanbod voor een hoeve in Limburg (verkoop) vind je op Immoweb.

Huizen en Kamers Huizen te koop Regio: Limburg Verwijder filters. Bij 123wonen limburg bent u aan het juiste adres! Ruime woning met tuin op zuid.


Boerderij tekoop vinden met Rijksmonumenten. Landgraaf, Charles Frehenstraat 5 Limburg. Bakstenen boerenhuis XVII. Vroenhof koopwoning in Valkenburg, Limburg - Huislijn.


Ligging achtertuin zuid , Ja. Benieuwd wat je kunt lenen als je een nieuw huis wil kopen ? Ruim en sfeervol boerenwoonhuis met een parkachtige tuin en royale. Hélène TERRA Makelaardij voor al u koop en huur woningen in Margraten. BOERENWOONHUIS met stallen of ruim nuis met veel berging. Woonhuis te koop , Kamilleweerd - Tuin.


Aisne - Authentiek boerenwoonhuis met prachtig uitzicht Een romantisch. Te Deurne zuid op wandelafstand van winkelstraten en rustige parken. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht boerderij limburg , met prijzen vanaf € 134.

Aken en de Noord- Zuid -verbinding. Boerenwoonhuis in het landelijke en rustige Zichen-Zussen-Bolder (Riemst). Overvecht gelegen comfortabel 3- kamer appartement van m gelegen op 1e verdieping, met loggia op het zuidwesten.


Te Koop : Van Baerlestraat 11 Dordrecht! Beschrijving Aan de zuidrand van Nieuwstadt, centraal gelegen in Limburg , ligt. Zeer ruim gemoderniseerd boerenwoonhuis met riante schuur (ca 4m3) . Aan de Stougjesdijk onder Westmaas bieden wij te koop aan de hierna.


TE KOOP Te koop : komplete Amymotor met versnellingsbak. Heuvellan monumentaal boerenwoonhuis onderdeel uitmakende van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts