vrijdag 27 mei 2016

Stroopwafel vulling maken

Het geheim van de stroopwafel valt uiteen in twee delen. Ook de bereiding bestaat uit twee delen: het bakken van de wafels en het maken van de vulling. Hollandse stroopwafels , maar dan niet uit een pakje, maar zelfgemaakt! Om de vulling te maken verhit je de stroop, bruine basterdsuiker, boter en kaneel in . Maak van de wafelingredienten een beslag.


Stroopwafeldeeg Meng de bloem met de suiker.

Maak een kuiltje in de bloem en meng daarin de boter, ei, zout en het kaneelpoeder met elkaar. Ik wil graag mijn taart vullen met stroopwafels. Ik zie vaker choco mousse voorbij komen om te vullen.


Vulling 2ml stroop 2g bruine basterdsuiker g roomboter theelepel kaneel . Zelfgemaakte stroopwafels. Voor de vulling : 2gram . Meer stroopwafel recepten? Het zijn, vind ik, de meest lekkere koeken.


Deze gebruik ik om stroopwafels te maken.

In midden van bloemmengsel kuiltje maken , gistmengsel, boter, ei en rest van melk. Gebruik koekjesstekers om leuke mini- stroopwafels te maken. Een echte stroopwafelbakker maakt zélf de vulling voor de wafels.


Let op: je hebt wel een wafelijzer nodig voor . Maak de vulling door de stroop met suiker en boter in een pan zachtjes te verhitten. Voeg naar smaak kaneel of zout toe. Laat de pan op heel laag vuur staan of . Deze week: stroopwafels van havermeel, met appelstroop en kaneel.


Té lekker om op deze luie. De vulling mag niet meer koken, maar moet wel warm blijven. Extra tips voor het maken van de vulling. Eventueel een paar eetlepels karamelsaus om de crème nog lekkerder te maken.


Daelmans maakt de beste stroopwafels ter wereld en is marktleider. Bourbon vanille, maken wij heerlijke wafels met karamel- en honingvulling. Dit wordt de vulling van je stroopwafel.


Een heerlijke taart voor de stroopwafel -liefhebbers en iedereen die van zoet houdt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts