woensdag 30 december 2015

Boerhaave open huis

Op vrijdag januari van 16. De Boerhaave haar Open Huis. Iedereen is van harte welkom om onze school te bezoeken . Daarnaast is het mogelijk om . Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.

Op de Boerhaave is heel veel te beleven! Klik op een van de afbeeldingen om . Rijksmuseum Boerhaave is de schatkamer van wetenschap en geneeskunde. Tijdelijke tentoonstelling. Frankenstein: op weg naar een nieuwe mens.


Deventer- Binnenkort gaan de Open Huizen en informatieavonden voor aanstaande leerlingen van start op het Etty Hillesum Lyceum in Deventer. Alle scholen van het Etty Hillesum Lyceum organiseren in januari weer Open Huizen. Kom ook en volg educatieworkshops, bekijk het museum of loop mee met een . Open Monumentendag Special: De gave van Herman Boerhaave.

Het verhaal van Herman Boerhaave begint bij zijn geboortehuis in . Inlichtingen bij de Boerhaave Commissie, p. Boven de entree van het Museum Boerhaave bevindt zich een groot. Teneinde een doelmatig pest- en dolhuis te bouwen had het . Uiteindelijk werd het dak van het museum open gezaagd en takelden we de kast in delen . Nederlandse bureaus ontwerpen en bouwen open huis Nestlé in Zwitserland. Boerhaave is na een bijna twee jaar durende verbouwing weer open en mag zich nu ook rijksmuseum noemen. Huis te koop: Boerhaavestraat 3 Heerlen.


Met eerlijke informatie over prijsontwikkeling en buurt. EEN WIJK OM THUIS TE KOMEN Haarlem krijgt er een heerlijke nieuwe buurt bij in een wijk waar je vlakbij het centrum woont. Wethouder Meijs zegt: “Nieuw Boerhaave is een prachtig project: een. Verhalenhuis met open huis HAARLEM - Verhalenhuis Haarlem in . Open dag Boerhaave Medisch Centrum.


Vogelhospitaal in fraai nieuw huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts