maandag 28 oktober 2019

Groothandel vis prijzen

Horecazaken die op zoek zijn naar een groothandel voor verse vis voor de scherpste prijzen. Nergens anders klopt het . IJmuiden Vis Online, vis online bestellen in onze online viswinkel. Deze prijzen zijn pas zichtbaar als u ingelogd bent en bij ons bekend bent als groothandel.


Dankzij de veelzijdigheid maakt u met vis de lekkerste gerechten. Onze gespecialiseerde inkopers gaan dagelijks op pad om de allerbeste kwaliteit vis , schelp- .

Naast onze activiteiten als visgroothandel , profileren wij ons als visspeciaalzaak waar particulieren terecht kunnen voor de aankoop van dagverse mosselen, . Bestel online uw verse vis en tal van andere visspecialiteiten. Thuisbezorgd door onze eigen chauffeurs. Voor 12:uur bestel de volgende dag al vers in huis . Vindt u vis ook zo lekker en gezon maar vindt u ook dat deze erg duur betaald wordt? Geen noo dat vinden wij . Onze visgroothandel aan de Visafslagweg is doordacht opgebouwd.


En dat merkt u aan onze lagere prijzen. Door de jaren heen zijn wij tot de vaststelling gekomen dat er een groeiende behoefte was aan verse vis van topkwaliteit aan betaalbare prijzen.

U kunt dan bestellen, prijzen inzien, maar ook de gekozen producten . Hollandvis in Scheveningen biedt u een breed assortiment zeevis. Ontbrekend: prijzen Welkom bij VisVoordeel. Als liefhebber van vis gaat u voor de beste kwaliteit tegen gunstige prijzen. Vis die vanmorgen gevangen is ziet u graag morgen al via uw groothandel op een . Alfa Fish is een vis - en mosselgroothandel die levert aan horeca, cateraars, retailers (incl. slagers, viswinkels en marktkramers), verenigingen en scholen.


Via onze webshop kunt u alvast de vis bestellen en deze vervolgens zaterdag. De kiloprijzen in de webshop zijn indicatie prijzen die hoger zijn ingeschat, de . Uw partner voor een breed gamma verse en diepgevroren Vis en schaaldieren van bij ons en uit de rest van de wereld. Gespecialiseerd in volledig ambachtelijke gerookte zalm en alle soorten verse vis. Vraag nu nog onze actuele prijslijst aan!


Visgroothandel De Jong BV dagelijks geopend van 7:tot 13:en van 14:tot 17:uur. Klanten komen van ver naar ons omdat we bekend staan om de kwaliteit van onze vis , onze faire prijzen en onze link met de groothandel Alfa Fish. In onze Groothandel - en Horeca verkoopruimte, eveneens gevestigd aan de.


Wij ontvangen dagelijks aanvoer van verse vis vanuit onder meer de diverse. Digitalisering van visafslag. Zodoende kopen we continu het beste visaanbod tegen de scherpste prijzen via de digitale.


Kraakverse vis , is meer dan ooit het gezonde alternatief bij Vishandel Luk.

Bij Diederik Eggers bent U hiervoor ongetwijfeld aan het juiste adres. Bij Sligro vindt u een compleet assortiment verse vis , bewerkte en gerookte vis , schaal- en schelpdieren, visconserven en visspecialiteiten. Vishandel TEL Viswinkel Amsterdam, voor de horeca en particulier Neemt u gerust een kijkje in de kleinste viswinkel met het grootste assortiment.


Fish Factory levert kwaliteit en versheid met een onberispelijke service: een groothandel in vis met scherpe prijzen. Dagelijkse leveringen, recht van de zee naar . In de vismijn wordt de vis gesorteerd en worden er verhandelbare partijen van. Tussenpersonen drijven prijzen op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts