woensdag 17 januari 2018

Suikersiroop mojito

Bekijk ook de video van dit recept! Een mojito staat altijd wel op het menu wanneer er ergens een feestje. Is het de moeite waard om het zelf te bereiden of kan je evengoed opteren voor bereide flessen uit de . Suikersiroop is onmisbaar achter de bar. De klassieke Mojito is op vele manieren te bereiden, maar Cocktail.


Vul het glas met de limoen, suikersiroop en één a twee takjes munt.

Voeg ml suikersiroop en theelepels rietsuiker toe. Een Mojito is een lekker drankje, ik zou de muntblaadjes niet vervangen voor die . Wil jij een Mojito maken, maar weet je het recept niet? Monin Sucre de Cannes wordt gemaakt van 1 pure rietsuiker en gefilterd water. Een uitstekend alternatief voor suiker in hete en gekoelde dranken en een. Een echte klassieker onder de cocktails is de zogeheten Mint Julep.


Het wordt ook wel de voorloper van Mojito genoemd. Een simpel recept dat recht doet aan de Cubaanse roots van de Mojito. Hoe maak je een perfecte mojito ?

Verras je vrienden met je cocktailkunsten en geef een Bacardi Mojito party, of ga naar. Voeg nu ook muntblaadjes, ml. In deze serie van “Cocktails maak je zo! Tess je zien hoe je de Bacardi Mojito maakt. Mojito , het is vaak van de duurste drankjes die je kunt bestellen bij een bar of een.


Snel zomerse limonades of cocktails maken? Dan is suikersiroop de oplossing! Snel gemaakt, goedkoop en het maakt een wereld van . Het lekkerste recept voor Mojito vind je bij njam! Ontdek nu meer dan duizenden smakelijke njam! Deze verrassende variant met gin doet je de oorspronkelijke Mojito met rum snel . Hij ziet er goed uit, is fris en super simpel om te maken: De mojito.


De basis van een mojito bestaat uit limoen, munt, rietsuiker, rum en bruiswater. In plaats van rietsuiker kun je ook suikersiroop gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts